Hoteller i Paraíso: få de bedste Paraíso hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Paraíso ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Paraíso hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-03-29

2024-03-30


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Paraíso, alle indkvarteringer i Paraíso

5-stjernede hoteller i Paraíso

Alle 5 stjerner hoteller »

  • Hotel Piratas Del Caribe Paraíso foto

    Hotel Piratas Del Caribe Paraíso

    Hotel Piratas Del Caribe ligger i Paraíso, 4 km fra Los Patos Strand, og byder på en swimmingpool. Punta Arena er mindre end 1 km væk.

3-stjernede hoteller i Paraíso

Alle 3 stjerner hoteller »

  • Hotel Sea Breeze Paraíso foto

    Hotel Sea Breeze Paraíso

    Sea Breeze er et 3-stjernet hotel 4 km fra Balneario Los Patos og 4,1 km fra Los Patos Strand. Gæsterne kan tilbringe tid på at slappe af i en udendørs pool, eller beundre jacuzzi og en udendørs…

  • South Beach Hotel Paraíso foto

    South Beach Hotel Paraíso

    En solterrasse og en have tilbydes på South Beach Hotel, som ligger 3,1 km fra Balneario Los Patos. Denne indkvartering består af 32 værelser.

  • South Beach Paraiso foto

    South Beach Paraiso

    Beliggende 3,1 km fra Playa Los Patos, South Beach Paraiso Hotel har en bar og en have. En elevator og en terrasse er til rådighed for gæsterne.

Vi tilbyder 12 hoteller i Paraíso Den Dominikanske Republik med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Paraíso, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Paraíso hoteller og indkvartering. Vi har Paraíso centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Paraíso lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.

Paraíso kort